Miguel Bellido riemen

Miguel Bellido is een Spaans merk met heren riemen van absolute topkwaliteit! Alle riemen van Miguel Bellido worden met de hand gemaakt van de allerbeste leersoorten. Alleen het mooiste leer word gebruikt. Bij het produceren van deze riemen wordt rekening gehouden met het milieu door bijvoorbeeld het terugwinnen van de gebruikte energie of door het gebruik van minder belastende stoffen. Naast een mooi product ook nog eens maatschappelijk verantwoord, wat wil je nog meer?!

De riemen van Miguel Bellido kenmerken zich door de afwerking met oog voor detail. Denk daarbij aan verschillende soorten gestanst leder, dus riemen met een relief. Of aan contrasterende stiksels die je riem net dat beetje meer geeft. Ook aan de gesp van de riem word aandacht besteed. Geen goedkope gesp, maar een gesp die perfect bij het geheel past en volledig in de stijl van de rest van de riem. Oog voor detail, vakmanschap en gebruik van de beste leersoorten zorgen er voor dat de riemen van Miguel Bellido een prachtproduct zijn.

De riemen van Miguel Bellido zijn er in verschillende soorten. Zo is er het submerk Miguel Bellido Classic. Dit zijn de meer klassieke pantalon riemen. Prachtige riemen die uitstekend staan op een pak. De riemen in deze lijn hebben prachtige natuurlijke kleuren, hoge kwaliteit gespen die uitstekend bij het design passen en afgewerkt zoals weinig andere riemen.

Mag het allemaal wat sportiever dan is er het submerk Miguel Bellido Jeans. Dit zijn riemen die ontzettend mooi staan in een jeans. Prachtige kwaliteit riemen die met oog voor detail zijn afgewerkt. Bijvoorbeeld een jeansriem die gevlamde zijkanten heeft, veel mooier ga je ze niet vinden.  

Mag het echt casual? Dan is er het merk Miguel Bellido Sport. De riemen uit deze lijn zijn de meer alledaagse riemen, of de meer sportieve riemen. Denk dan aan vlecht riemen, jeans- of elastische riemen of bijvoorbeeld kroko riemen. Uiteraard zijn ze allemaal gemaakt van de beste materialen zoals suède en volnerf leer.

Welke stijl je ook kiest, de riemen van Miguel Bellido zijn altijd een uitstekende keuze. Wij van afdelingriemen.nl zijn trotst dat we deze riemen in onze webshop hebben.

De service van Afdelingriemen.nl

Als u uw bestelling voor 16.00 uur besteld, dan ontvangt u de riemen van Miguel Bellido de volgende werkdag in huis!

Is de riem toch niet wat u verwacht had? Dan kunt de deze retourneren en krijgt u uw geld terug of kunt u omruilen voor een andere! Bij ons heeft u namelijk een 14 dagen retourrecht. Heeft u nog vragen? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen. Veel plezier met uw riem voor welke gelegenheid dan ook!

...Lees meer
Filters Filters
Pagina 1 van 3