Verzending

Alle bestellingen worden in Nederland gratis bij u thuisbezorgd.

Bestellingen buiten Nederland worden vanaf €75 gratis bij u thuisbezorgd. Voor bestellingen buiten Nederland en minder dan €75 betaalt u slechts €6.75.

Al onze bestellingen worden verzonden met een Track & Trace nummer. Op deze manier kunt u uw pakket altijd realtime volgen. Voor de aflevering belt de bezorger bij u aan om het pakje aan u over te dragen.

Mocht u onverhoopt niet thuis zijn dan ontvangt u een email om een nieuwe bezorgafspraak te maken of u ontvangt een mail met een nieuwe datum waarop de bezorger langs komt.

Retourneren

Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met uw aankoop dan mag u uw aankoop altijd ruilen of terugsturen. Dat heet het herroepingsrecht.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wij controleren altijd of het product gedragen is dan wel beschadigd is buiten onze schuld om. Mocht dat het geval zijn dan hebben wij het recht niet het volledige bedrag terug te betalen dan wel de retour te weigeren.

Speciaal op maat gemaakte producten volgens de specificaties van de klant vallen buiten het recht op herroeping, tenzij deze niet aan de afgesproken productvoorwaarden of specificaties voldoen.

De snelste wijze van retourneren is door gebruik te maken van ons retour formulier. Dat download u hier onder:

Retourformulier

Om uw retour vlot en snel af te handelen volgt u de volgende stappen:

  1. Download het retourformulier of log in in uw account
  2. Vul het formulier zo volledig mogelijk in of meldt uw retour aan in uw account
  3. Doe het formulier in de retourzending of stuur de producten terug als u een retour via uw account aanmaakt.
  4. Stuur de producten binnen de gestelde termijn terug